Bomboane Rafaello

de Anamaria Cook in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 5841 vizualizari

 

Cu doar cateva ingrediente si fara coacere va recomand sa incercati aceste delicii macar din cand in cand.

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos plus extra pentru exterior
  • 200 g lapte praf
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • alune prajite, nesarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

  Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet.

  Cand zaharul si untul s-au topit stingeti focul si adaugati laptele praf, nuca de cocos si zeama de lamaie, amestecand pana se incorporeaza complet. Formati bile de marimea dorita (eu le-am facut cat o nuca) si impingeti o aluna in centru apoi tavaliti prin nuca de cocos. Puteti adauga si putina napolitana faramata in aluat pentru o consistenta mai crocanta.

  Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia. Puteti servi imediat sau pastra in frigider.

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

07.04.2014, 20:41

Prea bune si delicioase

elucubratiiculinare 1

08.04.2014, 10:05

dragoste la prima degustare

ilinca_rox 1

29.05.2014, 11:01

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Rafaello de casa