Reteta de preparare a papanasilor

de Angelina_Elena in Dulciuri, 25 Sep 2011 | 2937 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Foarte buni!!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 g branza de vaci
  • 80 g gris
  • 1 ou
  • 75 g zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 g pesmet
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor


Se amesteca branza cu grisul,50 g zahar,zaharul vanilat,oul si faina.Se lasa deoparte cateva minute.Se pune apa la fiert intr-o cratita mare.Se topeste untul intr-o tigaie,se adauga pesmetul,zaharul(25 g)si se prajeste cca 5 minute(Atentie!!!sa nu se arda)Cu mainile date cu faina se formeaza bilute din compozitia de branza.Cand apa incepe sa fiarba se pun papanasii.Cand sunt fiertii se ridica la suprafata.Se scot cu o paleta si se rostogolesc prin pesmet.Se pot servi cu zahar pudra,dulceata,sos de ciocolata,smantana dulce...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lau 1

03.10.2011, 09:42

buni

Angelina_Elena 1

03.10.2011, 16:34

multumesc Sufletista

Kori 1

17.10.2011, 00:20

n-am facut de un secol, cred ca o sa fac si io arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papanasi prajiti cu dulceata si smantana