Bomboane Raffaello 1

de Mihaela11_jo in Dulciuri, 15 Mai 2015 | 9451 vizualizari

 

Bomboanele Raffaello de casa sunt foarte usor de pregatit si foarte aspectuoase de decor la sarbatori sau de facut cadou.
Aceasta reteta este cu lapte praf.
Le-am pregatit la sarbatorile de iarna , dar nu am reusit sa le postez pana acum; problema este cu pozele care trebuie micsorate pentru a putea posta reteta.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 250 g zahar pudra
  • 100 + 100 g nuca de cocos
  • 250 g lapte praf
  • 150 g alune de padure
  • 2 plicuri de zahar vanilat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello 1:

Alunele nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta .

Se amesteca untul, zaharul, laptele praf, zaharul vanilat si 100 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena.
Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 1" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello