Bomboane Raffaello

de r3nat02006 in Dulciuri, 31 Ian 2013 | 8873 vizualizari

 

o reteta rapida atunci cand doriti ceva dulce

 

INGREDIENTE

  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr unt
  • 1 esenta de valinie
  • 100 gr zahar
  • 50 gr arahide sau migdale
  • 100 gr nuca de cocos rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se amesteca laptele praf impreuna cu untul si esenta de vanilie pana se obtine o compozitie uniforma, apoi se adauga zaharul si 50 gr din nuca de cocos si se continua prin amestecari energice timp de 5 minute.


Intr-o farfurie se pune restul de nuca de cocos iar intr-un bol se pun arahidele sau migdalele. Din compozitia obtinuta se fac bilute de marimea unui ou de preperita si se introduce in mijloc o arahida, dupa care se tavalesc prin nuca de cocos ramasa. Se repeta operatiunea pana se termina toata compozitia. Bomboanele se tin la frigider pentru cel putin 1 ora inainte de servire.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

marcela1979 1

31.01.2013, 12:28

bune bune

Rocsi 1

31.01.2013, 14:20

Tare bune bomboanele raffaello

MotanLaOale 1

31.01.2013, 16:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Rafaello