Bomboane Raffaello

de r3nat02006 in Dulciuri, 31 Ian 2013 | 8608 vizualizari

 

o reteta rapida atunci cand doriti ceva dulce

 

INGREDIENTE

  • 250 gr lapte praf
  • 200 gr unt
  • 1 esenta de valinie
  • 100 gr zahar
  • 50 gr arahide sau migdale
  • 100 gr nuca de cocos rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se amesteca laptele praf impreuna cu untul si esenta de vanilie pana se obtine o compozitie uniforma, apoi se adauga zaharul si 50 gr din nuca de cocos si se continua prin amestecari energice timp de 5 minute.


Intr-o farfurie se pune restul de nuca de cocos iar intr-un bol se pun arahidele sau migdalele. Din compozitia obtinuta se fac bilute de marimea unui ou de preperita si se introduce in mijloc o arahida, dupa care se tavalesc prin nuca de cocos ramasa. Se repeta operatiunea pana se termina toata compozitia. Bomboanele se tin la frigider pentru cel putin 1 ora inainte de servire.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

marcela1979 1

31.01.2013, 12:28

bune bune

Rocsi 1

31.01.2013, 14:20

Tare bune bomboanele raffaello

MotanLaOale 1

31.01.2013, 16:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bombe