Bomboane Raffaello

de Patricia Iordache in Prajituri, 9 Mar 2013 | 14592 vizualizari

 

Sotul meu adora nuca de cocos, eu sunt innebunita dupa alunele de padure iar micutul Rares adora sa pape ceva dulce facut de mama lui. Iata trei motiveserioase pentru a ma apuca sa pregatesc aceste bomboane. Draga Teo, multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • - 75 gr zahar pudra vanilat
  • - 100 gr lapte praf
  • - 125 gr unt
  • - 100 gr nuca de cocos (eu am pus doar 90 gr)
  • - 1 foaie mare de napolitana (eu am folosit de la firma Pion - altele nu am gasit)
  • - 50 gr alune de padure intregi (eu am folosit aproximativ 30 gr)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Mixam untul lasat la temperatura camerei, cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si foaia de napolitana sfaramitata foarte bine.

Obtinem o pasta pe care o tinem la frigider cam 30 minute, dupa aceea, din aceasta pasta, formam bilute si punem in centrul lor cate o aluna de padure. Le dam prin nuca de cocos si le mancam ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Patricia Iordache 1

09.03.2013, 20:16

te rog..

monici 1

10.03.2013, 17:43

Super! Cate bombonici ies din aceste ingrediente..? Aproximativ..

Patricia Iordache 1

10.03.2013, 19:17

Mi-au iesit 49 bucati. De marimea unei nuci mici.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa