Bomboane RAW

de Ela68 in Prajituri, 20 Feb 2013 | 2591 vizualizari

 

Incerc din rasputeri sa renunt la dulciurile clasice care contin unt, oua, zahar, sau alte produse care maresc colesterolul. In schimbul lor, m-am hotarat sa prepar doar bunatati ce contin fructe confiate, unt de cacao , unt de cocos, seminte, nuci, toate naturale.
Initial m-am gandit sa fac un tort raw, cu crema obtinuta din caju crud, am vazut reteta pe blogul Corinei Bacalu, insa am amanat totul fiindca ne-a placut mult gustul de caju crud si l-am consumat ca atare. Da, am ramas fara caju in doua zile. E cam scumpicel, dar merita. Oricum, n-am renuntat la idee, asadar, tineti aproape !
Am facut aceste bombonele cu ce mi-a ramas prin casa, dar orice combinatie e bine-venita.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr curmale
  • 50 gr prune
  • 50 gr stafide
  • 20 gr merisor
  • 100 gr fulgi de cocos
  • 1 lingura unt de cocos
  • 50 gr fulgi de migdale
  • 2-3 linguri de seminte de canepa decorticate sau fulgi de cocos ( pentru ornat )
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane RAW:

Se curata de samburi curmalele si prunele , amestecam cu celelalte ingrediente, mai putin semintele de canepa si le macinam cu ajutorul blenderului. Nu trebuie sa fie multa cantitate deodata fiindca pasta e destul de lipicioasa si se marunteste greu.


Se poate lasa si mai putin in blender, nu se supara nimeni daca se simt bucatele mai mari de merisor sau curmale sau prune.


Din pasta rezultata modelam bombonele pe care le tavalim prin seminte de canepa sau fulgi de cocos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane RAW" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

silvi0ara 1

20.02.2013, 21:59

ANNA_46 1

21.02.2013, 00:03

Foarte bune bombonele

jolygina 1

21.02.2013, 03:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane