Bombonele cu biscuiti, nuca si visine din visinata

de Alexandra Burz in Prajituri, 24 Apr 2014 | 1692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 gr nuca macinata
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta de rom
  • 200 ml visinata
  • 200 ml lapte caldut
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar tos
  • Visine din visinata
  • Migdale macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombonele cu biscuiti, nuca si visine din visinata:

Zdrobiti biscuitii in robot.


Amestecati ingredientele uscate, adaugand treptat visinata, esenta de rom, laptele si la final untul la temperatura camerei.


Formati mingiute si in mijloc puneti cate o visina.


Dati- le prin migdale macinate.


Puneti- le la rece pana la servire.

 

TIPS-URI

1

Migdalele macinate pot fi inlocuite cu nuca macinata, nuca de cocos sau chiar zahar tos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele cu biscuiti, nuca si visine din visinata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Alexandra Burz 1

24.04.2014, 19:07

Rocsi 1

24.04.2014, 20:12

Servesc si eu doua ca de la mai multe ma imbat

Alexandra Burz 1

24.04.2014, 21:34

)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Bombe - resturi de prajituri