Bombonele cu nuca de cocos

de Miha in Dulciuri, 16 Iun 2011 | 5527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte condensat indulcit
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g unt
  • ~200 g lapte praf
  • nuca de cocos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombonele cu nuca de cocos:

Intr-un castron amestecam laptele condensat, nuca de cocos, untul topit si racit si laptele praf. Vom obtine o pasta putin moale, dar modelabila.

Cu mainile unse cu unt formam bombonelele, pe care le tavalim apoi prin nuca de cocos, din abundenta. Se pun pe un platou si se dau la frigider sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

17.06.2011, 11:22

Ce finete...ce delicate par MIha...

mirela0911 1

17.06.2011, 19:07

ce frumoase sunt

David4 1

08.07.2011, 17:03

imi lasa gura apa
multumesc pentru comentariile si pentru sugestiile pentru supa de chimen

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca