Bonet Piemontez

de ianculubita in Dulciuri, 27 Iul 2014 | 902 vizualizari

 

In regiunea Piemonte din Italia,bonet este asemenea unei budinci dar eu dupa ce am facut-o pot spune ca este o adevarata prajitura inteligenta,pentru ca se formeaza doua straturi la copt

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1cana zahar
  • 25g cacao
  • 2linguri lichior Amaretto(lichior de cirese amare)
  • 500ml lapte
  • 10-12 biscuiti amaretti
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bonet Piemontez:

Se pregateste intr-un bol o crema fina din oua,batute bine cu un praf de sare si zahar; se adauga cacao,lichiorul,laptele,se omogenizeaza bine apoi biscuitii sfaramati nu foarte fin;se rastoarna in forma unsa sau cu hartie de copt,forma in tava cu apa fierbine si se lasa la cuptor 1h


Se serveste doar dupa ce s-a racit bine

 

TIPS-URI

1

nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva in forma de tort detasabila;eu am facut greseala si mi-a intrat apa in forma

2

de asemenea,nu va sfatuiesc sa adaugati alt fel de biscuiti pentru ca acesti amaretti chiar daca sunt amestecati in lichid,raman tot crocanti deasupra prajiturii,dupa cum se observa in poza

Daca ti-a placut reteta noastra "Bonet Piemontez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ianculubita 1

27.07.2014, 20:41

MOKUSKA 1

28.07.2014, 07:16

Foarte bine arata

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Blanc cu lamaie