Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt

de aziz in Ciorbe, 25 Noi 2010 | 5883 vizualizari

 

delicios

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • citeva betisoare de telina
  • patrunjel
  • 3 pahare iaurt
  • o cutie smintina dulce
  • sare piper
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt:

se curata si se taie cubulete legumele si se pun la fiert.cind sint fierte pe jumatate punem sarea piperul supa instant.iaurtul si smintina se amesteca iar inainte de a le pune in ciorba turnam apa fierbinte peste ele pentru a nu opri procesul de fierbere al ciorbei.cind legumele sint fierte si am adaugat iaurtul si smintina mai lasam 10 minute sa fiarba impreuna .presaram patrunjel verde iar in momentul servirii presaram ceapa verde taiata marunt.pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi dres cu smintina si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Cris2711 1

12.03.2011, 10:59

mona

aziz 1

12.03.2011, 12:58

criss

Cris2711 1

12.03.2011, 13:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui