Bors de conopida cu galuste de faina

de Bya Ralu in Ciorbe, 26 Mar 2015 | 1777 vizualizari

 

Nu am facut niciodata galuste de faina in supa sau ciorba!Reteta asta este excelenta,e putin modificata dar super buna,m-am inspirat de aici http://www.divainbucatarie.ro/bors-de-conopida-cu-galuste-faina/

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de conopida
  • 1 bucata piept de pui
  • 1 morcov mare
  • 1 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • 2 linguri smantana
  • 1 galbenus
  • patrunjel proaspat
  • vegeta,piper ,leustean uscat
  • 1 lingura bors maggi cu legume

Pentru galuste:

  • 1 ou
  • faina cat cuprinde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de conopida cu galuste de faina:

Ceapa se toaca marunt,iar morcovul se da pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei de masline.


Pieptul de pui se curata de pielite si se pune la fiert intreg,cand e gata se scoate si se taie fasii si se adauga din nou in oala.


Legumele calite se adauga in oala de ciorba.


Conopida se rupe buchetele,se taie potrivite(dupa cum doreste fiecare),se pun intr-un castron in apa rece si sare.


Cand legumele sunt aproape fierte se adauga bucatiile de conopida si condimentele.


Se prepara galustele de faina din oul amestecat bine si faina cat cuprinde,pana avem o compozitie nu foarte groasa.


Cu o lingura umezita se formeaza galustele,se lasa la foc mic sa fiarba circa 10 minute.


Intr-un bol se amesteca galbenusul de ou cu smantana si borsul maggi,se toarna cate un polonic din zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna in oala de ciorba(oala nu trebuie sa fie pe foc).


Se adauga patrunjelul tocat marunt si se poate servi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de conopida cu galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

27.03.2015, 00:56

ela sa imi spui daca ti-a placut

iri_iri 1

27.03.2015, 11:30

Bya Ralu 1

27.03.2015, 16:10

iri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste