Bors de fasole cu fumatura

de roxanamiti in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 3183 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnaciori afumati (2 feluri diferite; 2 si 2),
  • 2 carnaciori normali,
  • 2 bucati de picior de porc afumate,
  • 3 costite de porc afumate,
  • 1 ceapa,
  • 2 rosii,
  • 1 morcov,
  • 1 ardel capia verde,
  • jumate de ardel rosu,
  • 1/2 l. bors,
  • 1 1/2 l. apa( sau supa de legume),
  • 400g. fasole fiarta,
  • pantrujel tocat,
  • marar si leustean uscat,
  • 3 linguri bulion,
  • jumate de lingurita de piper si boia iute (sau dulce),
  • 1 lingura de delicat de legume,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de fasole cu fumatura:

Bucatile de picior si costita de porc le punem la fiert in 1 1/2 l. apa( sau supa de legume, daca nu aveti se poate face dintr o ceapa, un morcov, 2 cartofi, partea verde de la praz; ce legume aveti prin frigider; da un gust foarte bun la mancare) timp de o ora , o ora jumate ( pana se desface carnea de pe os),


Carnaciuorii ii taiem si ii punem la prajit un pic, legumele le tocam marunt, fasolea o scoatem din borcan si o trecem bine prin jetul de apa rece, borsul il punem la incalzit. Scoatem carnea din apa pe o farfurie; luam cu o lingura grasa ce s a ridicat deasupra( daca va place se poate lasa, mie nu prea imi place). Punem legumele si lasam sa fiarba 5 minute; adaugam fasolea,carnaciorii,carnea(fara oase), costitele, borsul(in clocot), bulionul si mai lasam inca 5 minute, se adauga piperul, boiaua, delicatul si se gusta de sare( se condimenteaza la gustul fiecaruia),


Se opreste focul si apoi se adauga pantrujelul,mararul, leusteanul, se acopera si se lasa la odihnit 10 minute,


Foarte bun si gustos,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de fasole cu fumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

cismaru_nicoleta 1

23.02.2011, 14:50


La Multi Ani cu intarzaiere

marcela1979 1

23.02.2011, 15:57

buna buna ciorbita

mihaelaradu 1

27.02.2011, 10:12

yammmmy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste