Bors de legume cu zdrente de ou

de RuxyRux in Ciorbe, 29 Noi 2010 | 7455 vizualizari

 

Un bors vegetarian tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • Zarzavat:
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel mare
  • un pastarnac mare
  • 3 cartofi mari
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • o legatura leustean  
  • o mana frunze de telina  
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 cescuta orez
  • 3 linguri ulei
  • 1 l bors
  • sare dupa gust
  • 3 oua batute
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de legume cu zdrente de ou:

Se toarna uleiul in oala in care facem borsul,  putina apa, apoi se adauga legumele tocate pe rand si se soteaza putin( in jur de 5 minute), se pune apa si se lasa sa fiarba. Se adauga si orezul.

Cand toate ingredientele au fiert, dregem  cu un ou batut  si putin bors, potrivim de sare si facem zdrentele turnand in ploaie cele doua oua batute... Adaugam si mararul, leusteanul, telina si patrunjelul toate tocate marunt.  Stingem focul si lasam putin acoperit. E foarte foarte bun si-l putem servi dupa dorinta cu iaurt sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de legume cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de legume (de post)