Bors de miel

de Isabel in Supe/Ciorbe, 23 Apr 2014 | 1584 vizualizari

 

Eu am avut miel mic(15 kg in viu),deci nu a mirosit deloc a oaie si nu a fost nevoie sa spal carnea cu otet si a fiert si usor fiind crud.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de miel(eu am folosit sira si coastele)
  • 1 litru bors
  • 5 l apa
  • 3 morcovi
  • 1 cartof mare
  • 2 cepe medii
  • o cana zarzavat facut in casa
  • o cesca orez
  • condimente(delikat de legume,piper)
  • 1 legatura leustean verde
  • 2 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

Se spala bine carnea,iar daca mielul a fost mai mare se tine 10 min in otete,apoi se spala bine.Se pune la fiert si dupa ce a dat in clocot se arunca apa se spala carnea bine si se pune la fiert.Daca mai face spuma se ia apoi adaugam legumele tiaiate marunt.Dupa 40-50 min se inceraca carnea si daca se ia usor de pe os se pune zarzavatul si orezul.Dupa 15 min se condimenteaza si se adauga borsul fiert prealabil,cand a dat in clocot se adauga oualele batute cu putina zeama din oala,inca 5 min si se opreste focul si adaugam leusteanul tocat marunt.Se serveste cu mamaliguta calda si ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Pushaa 1

23.04.2014, 15:09

MotanLaOale 1

23.04.2014, 15:32

Isabel 1

24.04.2014, 08:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Bors din carne de miel