Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca am copilarit si am trait (pana m-am casatorit) intr-o comunitate de pescari,sa nu credeti ca va dau reteta borsului pescaresc;acest bors doar adevaratii pescari stiu sa-l faca(si eu dar pastrez reteta);eu nu cred in pescarii,gen sotul meu care sta toata ziua pe malul Dunarii si prinde 2broaste si 3 raci;
Pestele,portionat,spalat,dat cu un praf de sare il pun la frigider;
in oala cu ulei pun ceapa,ardeii,taiati marunt,morcovul si dovlecelul dati prin razatoare sa se caleasca;
adaug cutia de rosii,o jumatate de lingurita de zahar si amestec pana scade apa din legume;
adaug 1l de apa iar cand incepe sa clocoteasca adaug cartofii taiati in sferturi sau mai mici;
dupa ce si cartofii sunt aproape fierti,adaug borsul fiert in alt vas,telina taiata marunt si orezul;
las sa clocoteasca,mai adaug condimente daca e cazul apoi pun pestele;
cand acesta se ridica la suprafata,semn ca este fiert,adaug leusteanul taiat marunt si 2oua bine batute(optional)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult