Scrumbie marinata la borcan

de COSTEO in Peste, 22 Mai 2013 | 15633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scrumbie sarata
  • 2 morcovi
  • 3 cepe (rosie)
  • 300 ml otet
  • 600 ml apa
  • piper boabe
  • foi dafin
  • boabe enibahar(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie marinata la borcan:

Scrumbia se curata foarte bine, se spala bine, se inlatura capul si varful cozii si se pune in apa rece pentru 2 ore si jumatate, pentru a se mai desara. Morcovul si ceapa se curata si se spala. Ceapa o taiem rondele, la fel si morcovul. Intre timp, punem intr-un vas otetul si apa. Adaugam boabe de piper, foi dafin, si lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert se lasa la racit.


Scrumbia se portioneaza in bucati subtiri, pentru a se marina mai bine.


Intr-un borcan, se pune un strat de ceapa si morcov (taiate rondele), un strat de scrumbie si repetam procedeul pana la sfarsit, avand ca strat final ceapa si morcovul. Se pune otetul rece peste scrumbie, punem capac si se lasa timp de 3 zile la rece, pentru a se marina.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate face salata de scrumbie,

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie marinata la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

22.05.2013, 17:55

ioi, ce-mi vad ochisorii....

babi5 1

22.05.2013, 19:11

Rocsi 1

22.05.2013, 20:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie marinată & Cartofi noi prăjiţi