Scrumbie marinata la borcan

de COSTEO in Peste, 22 Mai 2013 | 12503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scrumbie sarata
  • 2 morcovi
  • 3 cepe (rosie)
  • 300 ml otet
  • 600 ml apa
  • piper boabe
  • foi dafin
  • boabe enibahar(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie marinata la borcan:

Scrumbia se curata foarte bine, se spala bine, se inlatura capul si varful cozii si se pune in apa rece pentru 2 ore si jumatate, pentru a se mai desara. Morcovul si ceapa se curata si se spala. Ceapa o taiem rondele, la fel si morcovul. Intre timp, punem intr-un vas otetul si apa. Adaugam boabe de piper, foi dafin, si lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert se lasa la racit.


Scrumbia se portioneaza in bucati subtiri, pentru a se marina mai bine.


Intr-un borcan, se pune un strat de ceapa si morcov (taiate rondele), un strat de scrumbie si repetam procedeul pana la sfarsit, avand ca strat final ceapa si morcovul. Se pune otetul rece peste scrumbie, punem capac si se lasa timp de 3 zile la rece, pentru a se marina.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate face salata de scrumbie,

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie marinata la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

22.05.2013, 17:55

ioi, ce-mi vad ochisorii....

babi5 1

22.05.2013, 19:11

Rocsi 1

22.05.2013, 20:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulion

de Lau 9

la 13:00

Tort festiv Orange-Chocolate

de Ela68 5

la 09:12

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie marinată & Cartofi noi prăjiţi