Peste robalo cu scoici in tigaie

de cristeena20 in Peste, 19 Mar 2019 | 647 vizualizari

 

Nu stiu exact cum ii se spune la pestele asta in romaneste-cred ca e biban-se poate folosi orice filet de peste-dorada, pastrav. Reteta asta e minunata si sanatoasa. Merita incercata.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de peste robalo
  • 1 ceapa
  • ardei rosu
  • usturoi
  • ulei de masline
  • 1 rosie bine coapta
  • smantana de gatit
  • 1 lingurita curry
  • sare, piper alb,
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel verde
  • 250 gr midii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste robalo cu scoici in tigaie:

Pestele se face fileuri si le condimentam cu sare, piper alb si stropim cu lamaie.


Intr-o tigaie cu capac punem ulei de masline si adaugam ceapa taiata solzisori, usturoiul tocat, ardeiul in cubulete mici si rosia decojita taiata cubulete. Amestecam si punem sare, piper si adaugam pestele. Punem capacul si lasam sa se inmoaie legumele. Intoarcem pestele si turnam vin alb. Acoperim si lasam sa se reduca. La final punem curry si apoi smantana. Mai lasam sub capac sa se intrepatrunda aromele si la final punem midiile pt cateva minute sub capac -pana se deschid (cca 2-3 min). Se adauga cateva crengute de patrunjel proaspat.


Daca va place putin picant puneti si putin sos picant concentrat. Eu am facut de casa-folosesc mult la mancare.


Servim cu cartofi fierti si nu uitati vinul alb.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste robalo cu scoici in tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

cristeena20 1

20.03.2019, 12:50

Rocsi 1

20.03.2019, 20:13

dantes 1

24.03.2019, 17:22

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merluciu prajit