Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga

de stefydeea in Peste, 12 Oct 2013 | 1644 vizualizari

 

Desi nu sunt fana peste datorita mirosului si nici nu prea imi place gustul lui chiar daca este foarte sanatos sunt zile in care am pofta de peste si azi am incercat o reteta de peste prajit.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste circa 500 g (eu am avut trunchi de merluciu)
  • faina de grau
  • pesmet
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • putina boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga:

Mai intai am decongelat pestele si l-am sters de excesul de apa cu un prosop de hartie. Am luat cele 2 bucati si am taiat pe fiecare in 2 si bucatile le am sectionat iar in 2 parti. Am pus in 3 castronase faina de grau ,pesmet si ouale batute. Am sarat, piperat si pestele l-am pudrat si cu putina boia. Fiecare bucata de peste am dat-o prima data prin faina, oua si ultima data pesmetul. Am pus ulei intr-o tigaie si l-am lasat sa se incinga am dat focul mai mic si am pus bucatile de peste si le-am lasat sa se formeze o crusta aurie.


Am servit cu sos de usturoi si o mamaliguta mai moale (nu-mi place tare)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

13.10.2013, 09:52

Rocsi 1

13.10.2013, 11:22

Lia_ 1

13.10.2013, 23:20

ce pofta mi-ai facut

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Peste pane