Bors de peste cu leustean

de Sidy in Ciorbe, 5 Dec 2010 | 7913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Carne de peste de cit mai multe feluri
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 500g zarzavat
  • leustean
  • 1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate
  • bors
  • sare ,
  • piper.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste cu leustean:

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele .Sse lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga  o cana de bors facut in casa si se lasa sa mai fiarba cateva clocote.Se potriveste de sare si piper.Deasopra se presara leustean tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste cu leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mamaieelena 1

05.12.2010, 11:19

as vrea si eu un bors din acesta ca imi este o foame de nu se poate spune si frig iar o ciorba buna incalzeste inima omului

La Ancuta 1

05.12.2010, 18:24

Teo 1

06.12.2010, 21:06

asta-i borsul care-mi place !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai uscate cu mamaliga si ceapa rosie