Ciorba de stevie de post

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 6 Apr 2015 | 3987 vizualizari

 

Pentru ca tot e post si pentru ca a inverzit natura, v-am adus o ciorba cu stevie proaspata.

 

INGREDIENTE

  • 800g frunze de stevie
  • o ceapa
  • un morcov
  • o jumatate de ardei kapia
  • 5 linguri ulei
  • circa 4 l apa
  • 3-4 linguri de rosii preparate pentru iarna
  • o mana de spaghete (circa 50g)
  • o legatura de leustean
  • sare, dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie de post:

Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala, se toaca si se pun la fiert in putina apa, cat sa le acopere, impreuna cu uleiul. Dupa ce s-au fiert putin legumele, se adauga stevia, spalata si tocata. Se fierbe 2-3 minute, dupa care se completeaza oala cu apa.


Cand stevia este fiarta de tot, se adauga 3-4 linguri de rosii preparate pentru iarna, o mana de spaghete si sare, dupa gust. La final, dupa ce se opreste focul, se adauga leusteanul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristinutanicolita 1

06.04.2015, 21:45

Andra_Constantinescu 1

06.04.2015, 22:03

Merisor, sa culegi stevie de la tara ca a crescut

iri_iri 1

07.04.2015, 09:57

Asta da ciorbita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)