Ciorba cu fasole fideluta galbena

de Constelatialeu in Ciorbe, 1 Feb 2018 | 2777 vizualizari

 

Eu carnivora am avut pofta de o ciorba din asta asa taraneasca, fara carne, pot sa zic ca aproape toate ingredientele ciobitei sunt obtinute '' cu sudoarea mainilor'', adica am prestat la greu in gradina....abia astept sa o iau de la capat......

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole fideluta galbena ( fiarta si congelata)
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 4 cepe albe
  • 3-4 linguri cu amestec rosii si ardei ( din recolta proprie)
  • 1 lingura cu bulion de zarzare ( tot din gradina culese si procesate0
  • sare
  • cca 50 ml ulei
  • 4 l apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu fasole fideluta galbena:

Pentru ca fasolea am avut-o la congelator, am scos-o sa se dezghete. Am curatat morcovul, pastarnacul si ceapa, ceapa am taiat-o marunt, morcovul si pastranacul le-am taiat cubulete mici.

Am pus o oala pe foc si am adaugat uleiul, am lasat sa se incinga si am pus legumele la calit,  cu un praf de sare, cca. 20 min, amestecand din cand in cand, am adaugat fasolea ( care deja era fiarta), am turnat apa. Am lasat sa dea in clocot, apoi am adaugat amestecul de rosii si ardei. Am lasat sa mai fiarba cca 5-6 min, la final am adaugat bulionul de zarzare, am potrivit de sare.

Am tras oala de pe foc si am presarat marar tocat. Este o ciorba care se poate servi atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu fasole fideluta galbena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

dantes 1

03.02.2018, 08:59

Buna!

mihaelar63 1

05.02.2018, 03:45

Cu legume de calitate nu are cum iesi rea

RuxyRux 1

13.02.2018, 19:59

O bunatate...imi aminteste de bunica mea draga!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe, de post