Bors de rata cu zdrente de ou

de madi_marin in Ciorbe, 17 Apr 2010 | 10688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 spate de rata
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 100 g taitei
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 l bors
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de leustean

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de rata cu zdrente de ou:

Spatele de rata se curata de pielea ramasa, se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand s-a fiert se scoate la racit.

Ceapa verde se toaca marunt, iar morcovii , telina si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii se taie cubulete.  Se pun toate in zeama in care  a fiert spatele de rata si se pun la foc mic sa fiarba bine.

Cand si legumele sunt gata  se pune carnita curatata de pe oase . Se adauga apoi sucul de rosii, pastele si borsul clocotit. Oul se bate ca pentru omleta si se toarna in fir subtire in ciorba ca sa obtinem zdrente. Se potriveste gustul cu sare si piper ( sau delikat de pui, gaina) si se stinge focul. Se adauga verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de rata cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 23:50

nu am mai mancat o ciorba de ceva vreme, cred k ar fi cazul, inghit in sec la cum arata

nadina73 1

18.04.2010, 01:27

super madi nu aveai nic o furculita si la asa o ciorba buna nu i statea bine fara asa ca 5 furculite mari ..........si restu sti,e grozava

madi_marin 1

18.04.2010, 09:23

multumesc mult fetelor..... nu e bolul copilului....e unul dintr-un set de 6 cumparat nu demult....si mie mi-au placut foarte mult....[email protected] pentru furculite....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, cu varza acra