Bors de rata cu zdrente de ou

de madi_marin in Ciorbe, 17 Apr 2010 | 7012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 spate de rata
  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 100 g taitei
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 l bors
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de leustean

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de rata cu zdrente de ou:

Spatele de rata se curata de pielea ramasa, se spala si se pune la fiert in apa rece. Cand s-a fiert se scoate la racit.


Ceapa verde se toaca marunt, iar morcovii , telina si pastarnacul se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Cartofii se taie cubulete. Se pun toate in zeama in care a fiert spatele de rata si se pun la foc mic sa fiarba bine.


Cand si legumele sunt gata se pune carnita curatata de pe oase . Se adauga apoi sucul de rosii, pastele si borsul clocotit. Oul se bate ca pentru omleta si se toarna in fir subtire in ciorba ca sa obtinem zdrente. Se potriveste gustul cu sare si piper ( sau delikat de pui, gaina) si se stinge focul. Se adauga verdeata tocata marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de rata cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 23:50

nu am mai mancat o ciorba de ceva vreme, cred k ar fi cazul, inghit in sec la cum arata

nadina73 1

18.04.2010, 01:27

super madi nu aveai nic o furculita si la asa o ciorba buna nu i statea bine fara asa ca 5 furculite mari ..........si restu sti,e grozava

madi_marin 1

18.04.2010, 09:23

multumesc mult fetelor..... nu e bolul copilului....e unul dintr-un set de 6 cumparat nu demult....si mie mi-au placut foarte mult.....@nadina....multumesc pentru furculite....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors des de peste