Bors de somon

de RuxyRux in Ciorbe, 19 Iul 2011 | 13178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de bucati de somon proaspat pentru ciorba, cap, coaste, coada, bucati de peste pline de carne
  • 1 l si jumatate de bors( sau 1 l depinde cat este de acru)
  • zarzavat de ciorba: eu am avut o punga plina cu fasole verde noua, mazare noua, cartofi noi( 5 bucati), telina, ardei gras, morcov, ceapa
  • verdeata: 1 legatura de marar, o legatura de patrunjel, o legatura de leustean 
  • o cescuta de orez
  • 250 gr rosii pasatta Cirio
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de somon:

Punem la fiert in apa zarzavatul spalat, curatat, tocat( eu am avut punga gata pregatita) astfel ca fiecare stabileste cantitatile pe care le pune. Apoi adaugam si orezul mai pe la jumatatea fierberii. Cand orezul si zarzavatul sunt aproape fierte punem pasatta de rosii( sau bulion facut in casa sau suc de rosii), borsul, verdeata tocata numai patrunjelul, mararul si jumatate din leustean. Potrivim gustul de sare si apoi adaugam si bucatile de peste. Inca 15 minute fara sa amestecam in ciorba si oprim focul. Punem restul de leustean si lasam acoperit inca 5 minute. Servim dupa dorinta.


E mai mult decat minunat!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

mihaelaM 1

21.07.2011, 13:12

bun bun

Krystyan Trendy 1

24.10.2013, 10:02

mihaelar63 1

05.11.2013, 13:10

Placeee !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de prune rosii
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu iaurt si mure( fara coacere)

ieri la 00:52

Paine cu secara

pe 23.08 la 19:21

Piure de fasole cu sos de ardei și ceapa

pe 23.08 la 17:40

Mancarica incropita

pe 23.08 la 16:56

Rasturnata cu mure

pe 23.08 la 16:33

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste proaspat