Bors de vitel cu legume si taitei

de marcela1979 in Ciorbe, 27 Mai 2014 | 1396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata rasol de vitel
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • bors de casa 300 ml
  • sare,piper
  • 2 cartofi
  • taitei

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de vitel cu legume si taitei:

Se spala rasolul si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se ia spuma ce se formeaza.Se curata zarzavatul.Ceapa curatata se taie marunt si se pune in oala cand rasolul este fiert pe jumatate.Se toaca marunt morcovul,ardeiul gras ,patrunjelul radacina si telina si se pun in oala si se lasa sa fiarba .Se curata cartofii si se taie cuburi si se pun si ei in oala la fiert.Mai la sfarsit se adauga dovlecelul taiat cuburi.Cand toate sunt fierte se adauga taiteii si se lasa sa fiarba. Rasolul se scoate din ciorba si se pune numai carnea fiarta inapoi in oala.Borsul se da in clocot si se pune in oala.Se adauga sare si piper dupa gust.La sfarsit se adauga leusteanul si frunzele de patrunjel tocate marunt.


Se serveste calda cu ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vitel cu legume si taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.05.2014, 19:28

Super!

Aurelia 07_07 1

27.05.2014, 21:32

marcela1979 1

28.05.2014, 09:20

Va multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de stevie