Bors de vitel cu legume si taitei

de marcela1979 in Ciorbe, 27 Mai 2014 | 5438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata rasol de vitel
  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • bors de casa 300 ml
  • sare,piper
  • 2 cartofi
  • taitei

Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de vitel cu legume si taitei:

Se spala rasolul si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se ia spuma ce se formeaza.Se curata zarzavatul.Ceapa curatata se taie marunt si se pune in oala cand rasolul este fiert pe jumatate.Se toaca marunt morcovul,ardeiul gras ,patrunjelul radacina si telina si se pun in oala si se lasa sa fiarba .Se curata cartofii si se taie cuburi si se pun si ei in oala la fiert.Mai la sfarsit se adauga dovlecelul taiat cuburi.Cand toate sunt fierte se adauga taiteii si se lasa sa fiarba. Rasolul se scoate din ciorba si se pune numai carnea fiarta inapoi in oala.Borsul se da in clocot si se pune in oala.Se adauga sare si piper dupa gust.La sfarsit se adauga leusteanul si frunzele de patrunjel tocate marunt.

Se serveste calda cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vitel cu legume si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pastai