Bors taranesc de perisoare

de RuxyRux in Ciorbe, 17 Oct 2015 | 1572 vizualizari

 

Tareeeeeee gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de legume de ciorba( eu cumpar pentru vacuta, imi place varietatea de legume)
  • 1 lingura legume deshidratate( naturale, fara adaos de conservanti)
  • 1 sticla de bors de 1 l
  • 3 l si 1/2 apa
  • 1 canita de pasta de rosii( facuta in casa)
  • 1 ceapa mare
  • 5 cartofi
  • 400 gr. iaurt
  • 1 lingura sau doua de ulei( daca doriti puneti mai mult)
  • 2 oua
  • marar, patrunjel, leustean cate o legatura
  • pentru perisoare: Un piept mare de pui, o ceapa, orez cat intra intr-o sita de ceai, 1 ou, sare, o lingura ulei( palmier)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors taranesc de perisoare:

Perisoarele: toc carnea impreuna cu ceapa, adaug orezul spalat, sarea, oul, uleiul si omogenizez compozitia.


Intr-o lingura, sau doua de ulei pun ceapa tocata, adaug si legumele congelate, pun capacul si las sa se inabuse cateva minute, apoi adaug apa, cartofii taiati bucati si las sa dea in clocot, pun perisoarele pe rand si pun capacul. Totul va fierbe la foc mic timp de aproximativ o ora. Este momentul sa pun pasta de rosii.


Intre timp bat ouale cu o canita de bors si cu iaurtul, apoi adaug fierbinte din oala si pun totul inapoi la fiert. Adaug restul de bors, mai las sa dea cateva clocote, potrivesc gustul de sare, pun verdeata tocata si sting focul. La noi acest bors este foarte foarte iubit, il mancam cu muuult leustean deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

17.10.2015, 12:10

Camy

Rocsi 1

17.10.2015, 21:00

Ce bine poate sa arate!

RuxyRux 1

22.10.2015, 22:06

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa