Bounty

de diana_k in Prajituri, 10 Mar 2013 | 36285 vizualizari

COMENTARII (32)

Ina 1

10.03.2013, 21:36

tare buna si aspectuoasa!

adry88 1

10.03.2013, 21:36

place

Merisor 1

10.03.2013, 21:36

Imi place!

diaconta 1

10.03.2013, 21:38

Bun dom'le bun

Valclaudia 1

10.03.2013, 21:43

imbietoare tare!

Miha 1

10.03.2013, 21:44

se face oare la fel de repede pe cat am citit-o?

Tentanta rau!

Teo 1

10.03.2013, 21:44

tare aratoase!

diaconta 1

10.03.2013, 21:49

No du-te si fa si tu Miha ))

Zamfira 1

10.03.2013, 21:53

faina praji, place!!!

gaby_duceag 1

10.03.2013, 21:56

Die, crezi ca ar fi mult la Miha?))
N-ar face daca ar vedea sarmale)))da' prajitura asta...intr-o ora o si posteaza)))

Rocsi 1

10.03.2013, 21:57

Imi place ca nu e greu de preparat si pare a fi cam buna buna

MotanLaOale 1

10.03.2013, 22:07

buna buna

Miha 1

10.03.2013, 22:14

nu ma duc tu...Adica ma duc, da' la somn...

Miha 1

10.03.2013, 22:15

Da Gabi... de la Craciun le zic alor mei ca le fac sarmale si tot aman. Iaca acus e Pastele si nu mai scap

jolygina 1

10.03.2013, 22:55

ce bine arata

Aurelia 07_07 1

10.03.2013, 23:06

Super

Tabita _ 1

10.03.2013, 23:33

Asta sigur e pe gustul meu. Imi place tare mult. Am doar o curiozitate, daca pot inlocui grisul sau daca-l pot scoate din lista

diana_k 1

11.03.2013, 07:56

grisul chiar nu se simte in crema, el ingroasa crema, poti folosi faina sau amidon

ianculubita 1

11.03.2013, 07:58

Ce frumoase sunt,cred ca sunt si bune!!

Poliana 1

11.03.2013, 08:07

Arata mortal!!

ionela2682 1

11.03.2013, 16:32

Arata super binie!!!

marianascarlat 1

11.03.2013, 18:56

Toate prajiturile facute de tine arata nemaipomenit si sunt deosebit de bune!

Bya Ralu 1

13.03.2013, 14:10

iry-gabriela 1

13.03.2013, 17:26

Micutza Luana 1

13.03.2013, 19:39

mmm tre sa incerc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat din cocos si crema de vanilie