Bowle cu capsuni

de Aurelia 07_07 in Bauturi, 10 Iun 2014 | 1142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. capsuni aromate
  • 100 gr. zahar
  • 1,5 litru vin alb sec
  • 1 sticla sampanie
  • 3-4 frunze de menta
  • 75 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bowle cu capsuni:

Spalam capsunile si le curatam coditele verzi.


Taiem capsunile in bucati mai mici.


Punem capsunile intr-un castron mai mare de sticla .


Presaram peste capsuni doua linguri de zahar.


Treisfert din vin turnam peste capsuni si zahar si amestecam putin.


Punem si frunzele de menta in castron.


Acoperim cu un capac si punem la frigider, pentru o ora.



Restul de vin si sampania le punem la rece ,la frigider.


Restul de zahar cu 75 de ml de apa il fierbem pana devine un sirop.


Acest sirop il punem la racit.


Dupa o ora ,vinul care a fost pus la rece cu sampania,le punem peste capsuni in castron si amestecam.


Adaudam si siropul si mai amestecam putin.


Impartim compozitia in pahare si putem servi.


Avem nevoie si de cate o lingurita pentru a putea servi capsunile.


Pentru lichidul din pahare putem folosi pai din plastic.


 

TIPS-URI

1

O bautura racoritoare ,in zilele de canicula .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bowle cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Aurelia 07_07 1

11.06.2014, 21:11

Anca multumesc !

laura_n 1

16.06.2014, 15:04

ce fructata tre sa fie bautura

Aurelia 07_07 1

16.06.2014, 16:47

Laura !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Smothie de mango