Brandy Snaps cu goji si sirop de brad

de _Alina_ in Dulciuri, 14 Dec 2012 | 3289 vizualizari

 

Am vazut reteta la Nadji (careia ii multumesc) si mi-a suras ideea de a o incerca. Am facut mici modificari retetei si au mers perfect cu ceaiul verde cu iasomie.

 

INGREDIENTE

  • 70 g faina
  • 2 lgt pudra de goji
  • 75 g unt
  • 70 g zahar
  • 60 ml de sirop de brad
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brandy Snaps cu goji si sirop de brad:

1. Preincalzim cuptorul la 180-190°C.

2. Amestecam faina cu pudra de goji (eu am macinat fructele uscate de goji cu ajutorul rasnitei de cafea).

3. Intr-un vas, topim untul la foc mic.

4. Amestecam siropul cu zaharul si il incorporam in untul caldut si invartim. Zaharul nu trebuie sa se dizolve complet!!!

5. Incorporam ingredientele umede in cele uscate.
6. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formam cercuri cu diametrul de 8-10 cm cu cate o lingura de compozitie sau cu spritul. ATENTIE!!! faceti cercurile la distanta mare unele de altele. Eu n-am respectat acest pas si s-au lipit :">

7. Introducem tava in cuptor timp de 10 min, sau pana cand se formeaza gauri la suprafata si rumenesc putin (ultimii biscuiti i-am lasat mai mult pentru ca aveam treaba si s-au "rumenit" cam tare :))

8. Scoatem tava din cuptor si lasam la racorit 2-3 min. Punem apoi fiecare disc pe un sucitor, rulam si lasam asa 4-5 min, sa se racoreasca. Dupa ce s-au racorit ii putem scoate de pe sucitor.

TIPS-URI

1

De regula sunt umpluti cu frisca/crema, eu n-am avut asa ca i-am papat simpli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brandy Snaps cu goji si sirop de brad" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy