Branza Halloumi prajita

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2020 | 2899 vizualizari

 

Branza halloumi, originara din Cipru, a devenit treptat populara si in alte tari datorita gustului aparte.
Este gustoasa numai prajita sau gatita la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de branza halloumi
  • 2 linguri pudra de migdale
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 lingurita de condimente Yassa uscate (ceapa, usturoi, paprika, piper negru, ghimbir, dafin, cimbru)
  • boia de ardei
  • 4 linguri de ulei
  • 1 avocado
  • crema de otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Halloumi prajita:

Taiati branza in batoane.
Amestecati pudra de migdale cu condimentele  Yassa su cu semintele de susan. Dati branza prin acest amestec , prajiti-o rapid pe toate partile in uleiul incins. Presarati boia de ardei. Am servit cu avocado si cu crema de otet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Halloumi prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

RODIMUR 1

06.06.2020, 21:59

Foarte bun! Anul trecut a gătit mezinul nostru și ne-a servit...Luase rețeta din Cipru, când a fost în concediu...

dantes 1

09.06.2020, 11:14

Rocsi 1

09.06.2020, 20:30

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza sarata