Branza topita de casa

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2011 | 12311 vizualizari

 

O branzica foarte foarte gustoasa..... Eu am facut simpla si cu marar....

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • un varf de cutit sare
  • 100 g unt (margarina)
  • 1 ceasca mica de ceai de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza topita de casa:

Se sfarama branza bine si se amesteca cu sarea si bicarbonatul. Se lasa 1 ora ca sa dospeasca putin. Veti observa ca incepe sa creasca in volum. Intre timp faceti ceaiul de chimen.


Untul se pune intr-o craticioara la foc mic, iar cand e topit se adauga branza, amestecand bine cu telul de mamaliga, ca altfel se leaga de fundul cratitei.


Compozitia va deveni fluida si elastica. Adaugati ceaiul de chimen. Amestecati.


Nu va speriati ca e mai moale branza topita. Dupa ce sta putin la frigider se intareste suficient.


Daca va place, puteti adauga in loc de ceai, marar sau smantana. Mie insa imi place mai mult branza cu gust de chimen.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Xandrinne 1

07.12.2014, 09:51

Panacris 1

25.01.2015, 17:33

monik80 1

12.03.2015, 10:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Branza topita