Branzoaice

de Micutza Luana in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 3184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 2 galbenusuri
  • 25 gr zahar tos
  • 200 ml lapte
  • un varf de sare
  • un plic de drojdie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru umplutura
  • 500 gr branza dulce de vaca
  • 2 oua
  • un zahar vanilat
  • un pachet de stafide
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Aluatul


Se amesteca faina cu uleiul si restul ingredientelor pana obtinem o coca si lasam sa creasca.


Intre timp facem umplutura . Amestecam branza cu galbenusurile zaharul , stafidele si romul.


Dupa ce aluatul este deja dospit , intindem o foaie pe care o taiem in patratele mici.


Punem branza pe fiecare patratel si strangem aluatul de la colturi inspre mijloc si le asezam in tava .


Le ungem cu un galbenus de ou si le dam la cuptor pana se rumenesc.


Optional se pot orna cu zahar pudra .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mamaieelena 1

21.12.2013, 18:14

tanyapatap 1

21.12.2013, 19:37

Micutza Luana 1

24.12.2013, 12:32

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brânzoaice