Brigadeiro

de lira in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 6035 vizualizari

 

Brigadeiro sunt niste bombonele originare din Brazilia, relativ simplu de facut pe care imi dorisem de foarte mult timp sa le incerc, insa nu am gasit lapte condensat. lapte condensat am gasit la Kaufland, insa varianta cu aroma de capsuni.

 

INGREDIENTE

  • 150 g lapte condensat
  • 1 lingurita de unt
  • bombonele, ciocolata rasa, cosos pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brigadeiro:

Laptele condensat se pune intr-o tigaie la foc mic impreuna cu untul. Se lasa la foc mic aproximativ 5 minute pana se ingroasa compozitia si se dezlipeste de pe tigaie. O sa vedeti ca are aspectul caramelelor.


Dupa ce compozitia s-a racit vreo 10 minute se modeleaza bilute. Eu prima data am lasat compozitia la racit destul de mult si nu mi s-au mai lipit bombonelele de ele asa ca le-am mai pus un minut la microunde.


Bilutele se tavalesc prin bombonele, ciocolata, cocos sau zahar colorat si se pun in hartiute de decor. Si gataaaaa.........

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brigadeiro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

11.07.2010, 18:55

iamiiiiiiiiiiiiiiiiii

gaby_duceag 1

11.07.2010, 19:01

4 vreau si eu

luminita20_2006 1

20.09.2010, 15:00

super reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Krem a la Krem