Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cum îți poți petrece duminica dimineața în timp ce afară ninge viscolit (deci nici o șansă de ieșit afară că brrr... îți îngheață nasul:))? Vă spun ce am făcut eu, dacă nu era evident :))... am copt brioșe cu ciocolată și nuci! Delicioase și ți se topesc în gură!!!
Ouăle împreună cu zahărul și praful de sare le-am mixat până și-au dublat volumul, peste care am turnat încet untul și laptele, amestecând continuu. Separat făina am cernut-o cu praful de copt, apoi am adăugat zahărul vanilat și coaja rasă de lămâie.
Următorul pas a fost să amestec ingredientele solide cu cele lichide până se omogenizează. Am adăugat la final nuca și ciocolata mărunțite.
Cu o linguriță am umplut pe trei sferturi hârtiuțele de brioșe așezate în tava de muffins (achiziție recentă :))) și le-am dat la cuptor la 180 grade pentru 15-20 minute, până s-au rumenit ușor.
Le-am pudrat cu zahăr vanilat și le savurăm cu o ceașcă de ceai sau de cafea.
Să aveți poftă bună!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult