Rulada Padurea Neagra

de JulyCris in Prajituri, 13 Ian 2014 | 3736 vizualizari

 

Foarte,foarte,foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 50 gr faina
  • 75 gr zahar tos fin
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 550 crema de branza Hohland
  • 4 lingurite coaja rasa de portocala
  • 4 linguri suc de portocala
  • 4 linguri zahar pudra
  • Decor
  • fasii lungi de coaja de portocala
  • 3 linguri zahar
  • Optional
  • 2 banane
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Padurea Neagra:

Blat

Intr-un bol mai mare se bat ouale cu zaharul pana cand se obtine o crema groasa de culoare deschisa care isi tripleaza volumul. Se foloseste mixerul.Se adauga faina,amidonul,pudra de cacao. Faina se adauga si se amesteca cu grija pt ca aluatul sa se mentina aerat.Se tapeteaza taca cu hartie de copt(33/22cm) si se toarna aluatul.Dupa ce s-a copt(10-15 minute),se acopera cu un servet umed si se lasa la racit in tava,apoi se rastoarna pe hartie de copt.

Crema

Se pregateste crema din toate ingredientele,batand cu mixerul pana cand se obtine un amestec omogen. Se intinde peste foaie toata cantitatea,se adauga banane(optional) si se ruleaza cu grija.

Pt decor

Se caramelizeaza zaharul,se adauga apa si se fiebe amestecul,amestecand continuu. Se adauga fasiile de coaja de portocala si se continua fierberea pana se caramelizeaza.Se ia de pe foc,iar coaja de portocala se lasa la racit pe o farfurie.Se decoreza rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

13.01.2014, 19:48

Cat de faina

JulyCris 1

13.01.2014, 23:17

Va multumesc!
Raspuns pt 2014(Laura din cate inteleg ) Blatul se numeste asa....Blat Rulada Padurea Neagra...Probabil pt ca e negru Cu siguranta merge umplut si cu frisca si visine si se rezolva problema denumirii.Crema pe care i-am pus-o eu merge si la torturi si alte prajituri.Iertati-mi nestiinta...sunt si eu noua

- Andreea - 1

14.01.2014, 08:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos