Briose 2 in 1

de ella 87 in Prajituri, 8 Iun 2013 | 988 vizualizari

 

A fi domn nu-i lucru mare, a fi om e de mirare.

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 100ml apa minerala
  • 300g faina
  • 100g zahar
  • 1fiola esenta rom
  • stafide
  • praf de copt+bicarbonat
  • 100g unt
  • cacao
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose 2 in 1:

Se amesteca faina, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, ouale, apoi se toarna apa.

Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena. Punem jumatate din aluat intr-un bol si il amestecam cu cacao.


Se toarna compozitia in forme de briose, unse in prealabil cu ulei, turnam jumatatea cu cacao si jumatate fara (2in1 :))si dam drumul la cateva stafide, se aseaza in tava. Se lasa la cuptor pentru 25-30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose 2 in 1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

08.06.2013, 11:25

Rocsi 1

08.06.2013, 21:08

Bune

Sim0na 1

10.06.2013, 11:56

bune briose

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose Madeira cu ciocolata