Briose 2 in 1

de ella 87 in Prajituri, 8 Iun 2013 | 845 vizualizari

 

A fi domn nu-i lucru mare, a fi om e de mirare.

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 100ml apa minerala
  • 300g faina
  • 100g zahar
  • 1fiola esenta rom
  • stafide
  • praf de copt+bicarbonat
  • 100g unt
  • cacao
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose 2 in 1:

Se amesteca faina, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, ouale, apoi se toarna apa.

Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena. Punem jumatate din aluat intr-un bol si il amestecam cu cacao.


Se toarna compozitia in forme de briose, unse in prealabil cu ulei, turnam jumatatea cu cacao si jumatate fara (2in1 :))si dam drumul la cateva stafide, se aseaza in tava. Se lasa la cuptor pentru 25-30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose 2 in 1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

08.06.2013, 11:25

Rocsi 1

08.06.2013, 21:08

Bune

Sim0na 1

10.06.2013, 11:56

bune briose

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise