Brioșe albe cu afine

de elucubratiiculinare in Dulciuri, 23 Apr 2016 | 873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 albușuri - aprox. 200 g 1 linguriță sare 100 g tărâțe de ovăz 200 g făină tip 000 1 lingură praf de copt 1/2 linguriță scorțișoară 100 g zahăr brun 200 ml suc de mere sau lapte afine proaspete/congelate sau dulceață de afine
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioșe albe cu afine:

Avem nevoie de 24 forme de brioșe, pe care le vom unge cu ulei.
Amestecăm făina, tărâțele de ovăz, zahărul, praful de copt, scorțișoara și sucul de mere.
Amestecăm până la omogenizare.
Adăugăm și amestecăm ușor cu o paletă albușurile bătute spumă cu un praf de sare.
Repartizăm compoziția în forme.
În fiecare formă punem câte 3-4 afine sau 2-3 lingurițe de dulceață.
Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute sau până se rumenesc ușor deasupra.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioșe albe cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

T I M E A 1

25.04.2016, 10:55

Geanina87 1

26.04.2016, 08:08

Camelya 1

12.05.2016, 12:19

Delicioase briose!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu dulceata si crema de branza