Ciocolata imbracata in foietaj

de Valclaudia in Dulciuri, 30 Noi 2016 | 1312 vizualizari

 

Un desert rapid, cu foarte putine ingrediente, dar foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 280 gr. aluat foietaj din comert
  • 2 tablete de ciocolata (2x 100gr.)
  • 1 galbenus
  • 50 gr. nuca taiata grosier
  • 2 lingurite zahar tos
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata imbracata in foietaj:

Incingem cuptorul la 200 grade C. Aluatul foietaj dezghetat se desface pe masa de lucru si se imparte in 2 parti egale.


La mijlocul fiecarei bucati de aluat, asezam cate o tableta de ciocolata intreaga.


Taiem marginile aluatului fasii, apoi le petrecem peste ciocolata, imbracand ciocolata practic in aluat.


Ungem cu galbenus de ou, presaram zahar tos si nuca taiata grosier.


Dam desertul la cuptor pana devine aluatul auriu (20 min.)


Scoatem din cuptor, servim fierbinte sau lasam la racit, in functie de rabdarea celor din jur ;)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata imbracata in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

cristinutanicolita 1

30.11.2016, 21:33

Rapid si delicios

Gherca Daniela 1

01.12.2016, 17:41

Rahela Velicu 1

05.12.2016, 16:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Pingui