Briose aperitiv cu ton

de lorec in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2013 | 3489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • miez de paine
  • lapte
  • cascaval taiat cubulete
  • ardei rosu ton maruntit
  • ceapa
  • salata pentru decor
  • condimente (sare, piper, boia)
  • felii de rosii
  • 6 oua batute bine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu ton:

Intr-o tava de briose , se pun hartiile speciale . In fiecare se aduga miezul de paine inmuiat in lapte , Se aduga legumele taiet cubulete, cascavalul dupa care se toara in fiecare forma ouale batute bine (atentie sa nu depaseasca forma ca altfel dau pe afara) . Se pune cate o felie de rosie desupra si se pun la cuptor la temperatura medie. Se probeaza cu scobitoarea . Se servesc cu paine prajita, salata si cui ai place ton maruntit deasupra . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Rocsi 1

25.10.2013, 10:52

Bine ai venit

bianca92 1

25.10.2013, 11:11

pana acuma am facut doar brioase dulci, dar as manca cu pofta un astfel de aperitiv

MotanLaOale 1

25.10.2013, 23:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline