Briose aperitiv cu ton

de lorec in Aperitive / Garnituri, 25 Oct 2013 | 1473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • miez de paine
  • lapte
  • cascaval taiat cubulete
  • ardei rosu ton maruntit
  • ceapa
  • salata pentru decor
  • condimente (sare, piper, boia)
  • felii de rosii
  • 6 oua batute bine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv cu ton:

Intr-o tava de briose , se pun hartiile speciale . In fiecare se aduga miezul de paine inmuiat in lapte , Se aduga legumele taiet cubulete, cascavalul dupa care se toara in fiecare forma ouale batute bine (atentie sa nu depaseasca forma ca altfel dau pe afara) . Se pune cate o felie de rosie desupra si se pun la cuptor la temperatura medie. Se probeaza cu scobitoarea . Se servesc cu paine prajita, salata si cui ai place ton maruntit deasupra . Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

25.10.2013, 10:52

Bine ai venit

bianca92 1

25.10.2013, 11:11

pana acuma am facut doar brioase dulci, dar as manca cu pofta un astfel de aperitiv

MotanLaOale 1

25.10.2013, 23:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume