Briose colorate

de noiinbucatarie in Prajituri, 22 Feb 2016 | 1463 vizualizari

 

Briose cu crema de unt, foarte dulci si bune, iar reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/briose-cu-crema-de-unt/

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 75 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri de ulei
  • 1 pachet de unt
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri smantana
  • esenta de rom
  • ornamente pentru torturi
  • colorant alimentar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose colorate:

Se mixeaza albusurile spuma, apoi se adauga zaharul treptat si se mixeaza in continuare pana devine o spuma lucioasa.


Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se adauga peste albusuri.


Se adauga faina cu praful de copt si se amesteca usor cu o lingura de lemn.


Se toarna compozitia in forma de briose in care am pus hartia pentru briose.


Se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 25 de minute.


Din aceasta compozitie au iesit 12 briose.


Crema de unt se prepara astfel: pachetul de unt (la tempertura cameriei) se taie in bucati, se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana cand devine o pasta. Se adauga 2 linguri de smantana si esenta de rom.


Daca aveti colorant alimentar puteti imparti crema in mai multe vase si adaugati colorantul dorit.


Eu am lasat o parte asa cum erau, unele le-am colorat roz, iar altele albastru.


Cu ajutorul unui pos sau al unei seringi de ornat se orneaza briosele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

23.02.2016, 11:55

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 13:28

mirela0911 1

25.02.2016, 18:06

Frumusele!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu nuca de cocos si mere