Briose cu animalute

de laylalala in Prajituri, 4 Apr 2010 | 2515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose
  • 4 oua, separate
  • 120 gr zahar brun
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 2 plicuri (a cate 50 gr) cu gust de ciocolata
  • 1 plic pudding (50 gr) cu gust de frisca
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru decor
  • 1 plic pudding (50 gr) cu gust de vanilie
  • 250 ml lapte 
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita colrant alimentar verde
  • animalute din fondant
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu animalute:

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se tapeteaza cu foi speciale o tava de 12 briose.

Intr-un vas, se bat galbenusurile cu zaharul brun, zaharul vanilat bourbon si scortisoara macinata.Se adauga cele 2 plicuri cu puudding si praful de copt si se amesteca.Intr-un alt vas, se bat albusurile spuma cu un praf de sare apoi se inglobeaza in amestecul cu galbesnusuri.Se imparte compozitia in cele 12 locuri si se dau briosele la copt 25-35 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.Se lasa sa se raceasca.

Intre timp se prepara pudding-ul cu laptele si zaharul vanilat bourbon comform intructiunilor de pe ambalaj apoi se incorporeaza colorantul alimentar verde.Se lasa sa se raceasca complet apoi se pune intr-un cornet.Se decoreza briosele cu pudding si animalute din fondant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu animalute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

04.04.2010, 14:06

felicitari ai un talent fantastic

Laly 1

19.04.2010, 23:38

Ai 5 furculite de la mine.Arata super,am sa le incerc cu siguranta.

elena1988 1

01.02.2011, 15:47

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si fructe de padure