Briose cu aroma de portocale si ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 1249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 gr faina
  • 3 oua mari (sau 4 mici)
  • 100 gr Rama mit Butter
  • 150 gr zahar
  • 2 linguri apa de portocal
  • un plic zahar vanilat
  • o lingurita praf de copt
  • putina sare
  • ciocolata tocata sau stafide, fructe confiate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu aroma de portocale si ciocolata:

Intr-un bol pune ouale impreuna cu zaharul si mixeaza-le cateva minute.


Adauga apoi Rama mit Butter si mixeaza compozitia pana la omogenizare.


Adauga faina amestecata cu praful de copt, apa de portocal, zaharul vanilat, sarea si mixeaza totul un minut la viteza cea mai mica a mixerului.


Pregateste hartutele de briose in formele pentru copt.


Topeste o lingura de unt si cu o pensula unge hartiutele.


Ia cate o lingura din compozitie si pune in forme. Trebuie sa le umpli cam 3/4 din inaltimea formelor.


Presara bucatele de ciocolata in fiecare forma apoi introdu la cuptorul preincalzit, la foc mic spre mediu. (165-170 grade)


Lasa pana se rumenesc frumos si trec testul cu scobitoarea.


Cam atat! :)



Multumesc Ligia pentru reteta :x


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu aroma de portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

18.12.2014, 09:42

Delicioase!

anca_rm 1

18.12.2014, 11:41

ce delicioase

Corinuta 1

21.12.2014, 21:13

ce faine-s!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Red velvet cupcakes (reteta video)