Briose cu banane

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 2861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 125 g margarina
  • 2 banane
  • 250g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane:

Intr-un vas punem ouale,zaharul,zaharul vanilat,scortisoara si sarea si mixam bine,pana totul devine ca o crema.



Cojim bananele,le taiem felii si le adaugam in aluat,dupa care mixam pana se sfarama.Adaugam margarina topita si racita,apoi faina amestecata cu praful de copt.



La sfarsit incorporam ciocolata taiata bucatele mici.



Punem in forme de briose si coacem la foc mediu,30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Flori 1

12.06.2009, 15:01

Miha, nu te-ai simtit azi un pic ametita, hm? Ca am facut si eu briose (am gasit forme) si sunt delicioase. Si te tot cinstesc de atunci... (Eu am pus si iaurt in astea cu banane, f faine au iesit! Sa traiesti 1000 de ani!)

Miha 1

12.06.2009, 23:40

Si eu care ziceam ca de la lipsa de calciu mi se trage!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema mascarpone