Briose cu banane

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 3340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 125 g margarina
  • 2 banane
  • 250g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane:

Intr-un vas punem ouale,zaharul,zaharul vanilat,scortisoara si sarea si mixam bine,pana totul devine ca o crema.



Cojim bananele,le taiem felii si le adaugam in aluat,dupa care mixam pana se sfarama.Adaugam margarina topita si racita,apoi faina amestecata cu praful de copt.



La sfarsit incorporam ciocolata taiata bucatele mici.



Punem in forme de briose si coacem la foc mediu,30 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Flori 1

12.06.2009, 15:01

Miha, nu te-ai simtit azi un pic ametita, hm? Ca am facut si eu briose (am gasit forme) si sunt delicioase. Si te tot cinstesc de atunci... (Eu am pus si iaurt in astea cu banane, f faine au iesit! Sa traiesti 1000 de ani!)

Miha 1

12.06.2009, 23:40

Si eu care ziceam ca de la lipsa de calciu mi se trage!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura amandina