Briose cu banane si mure

de oanapl in Dulciuri, 5 Ian 2017 | 299 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 2 banane foarte coapte
  • 100g mure
  • 2 oua
  • 80 g unt
  • 50 g zahar
  • 150 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si mure:

Intr-un vas, freci untul cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o crema spumoasa. Adaugi ouale, amesteci si pui bananele maruntite cu furculita.


Adaugi faina, esenta de vanilie si praful de copt si amesteci din nou. Ungi formele de briose si le umpli pe jumatate cu aluat, presari cateva mure si adaugi aluat, ¾ din forma de briosa si ornezi cu mure. Le dai la cuptor pentru 25-30 de minute.



Le lasi sa se raceasca apoi le scoti din forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

oanapl 1

06.01.2017, 14:49

MotanLaOale 1

06.01.2017, 16:03

dantes 1

07.01.2017, 11:54

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Şarlotă pariziană - reteta 500

ieri la 20:53

Chec sandwich croque monsieur

ieri la 20:32

Salata de fasole  ochi-negru

de Ksenya 4

ieri la 16:35

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu biscuite si nuca de cocos