Scoarta de copac

de nadina73 in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 3551 vizualizari

 

am gasit reteta pe un sait si mi sa- parut interesanta asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 10 g drojdie
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana nuci macinate
  • 1 ou pt uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoarta de copac:

se framanta un aluat din faina,ou,drojdie,unt si smantana .


Se intinde o faie si se taie fasii de 5-7 cm lungime si de 1,5 -2 cm de late


se coc pe cutia de conseva scria in reteta ,eu in schimb am copt pe o tava de chec rotunda ,pe care am uns-o cu putin ulei .


Se ung si fasiile cu ou apoi se dau prin nuca cu zaharul amestecat si se pun pe forma de conserva sau in cazul meu pe o tava de chec rotunda sau pur si simplu le dati o forma rotunda si le coaceti in tava


pt ca am o singura tava de chec rotunda ,si a mers mai incet coptul, la final am facut de curiozitate si o tava simpla si eu iesit bine..............e ok si asa


la un pahar de vorba merg foarte bine


PS:nu este un aluat dulce


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoarta de copac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

27.06.2010, 20:21

adinacarla

nadina73 1

27.06.2010, 20:22

ana as am gandeam si eu numai ca din cate stiu mi se pare ca are zahar in aluat asta nu ,data viitoare o sa pun si zahar sa fie putin mai dulce,ma gandesc

Panacris 1

28.09.2015, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ciocolata-un alt fel de salam de biscuiti