Scoarta de copac

de nadina73 in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 3720 vizualizari

 

am gasit reteta pe un sait si mi sa- parut interesanta asa ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 g unt
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 10 g drojdie
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana nuci macinate
  • 1 ou pt uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoarta de copac:

se framanta un aluat din faina,ou,drojdie,unt si smantana .


Se intinde o faie si se taie fasii de 5-7 cm lungime si de 1,5 -2 cm de late


se coc pe cutia de conseva scria in reteta ,eu in schimb am copt pe o tava de chec rotunda ,pe care am uns-o cu putin ulei .


Se ung si fasiile cu ou apoi se dau prin nuca cu zaharul amestecat si se pun pe forma de conserva sau in cazul meu pe o tava de chec rotunda sau pur si simplu le dati o forma rotunda si le coaceti in tava


pt ca am o singura tava de chec rotunda ,si a mers mai incet coptul, la final am facut de curiozitate si o tava simpla si eu iesit bine..............e ok si asa


la un pahar de vorba merg foarte bine


PS:nu este un aluat dulce


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoarta de copac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

27.06.2010, 20:21

adinacarla

nadina73 1

27.06.2010, 20:22

ana as am gandeam si eu numai ca din cate stiu mi se pare ca are zahar in aluat asta nu ,data viitoare o sa pun si zahar sa fie putin mai dulce,ma gandesc

Panacris 1

28.09.2015, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Cozonac de post cu nuca si stafide