Briose cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 6352 vizualizari

 

Dragilor iata un mic dejun usor de facut, dar si mai usor de mancat. :P

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza (eu am pus amestec: cas de vaca +mozzarella)
  • 550 ml lapte
  • 200 ml iaurt
  • 3 oua
  • 370 g faina de grau
  • 3 cepe verzi
  • 50 g ardei gras rosu
  • 1/2 lgt praf de copt
  • cateva felii de sunca
  • sare & piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

1. Intr-un bol mare amestecati ouale cu laptele, iaurtul.


2. Puneti in amestec si faina + praful de copt.


3. Adaugati in compozitie branza faramitata, ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete.


4. Puneti compozitia in forme de briose.


5. Sunca o taiati felii subtiri/ cubulete si puneti in fecare forma deasupra (puteti pune si in compozitie;).


6. Dati la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

19.06.2012, 10:13

super

mena29 1

20.06.2012, 08:51

Super,azi o fac si eu!

Valclaudia 1

29.09.2012, 13:07

Sunt delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu