Briose cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 5968 vizualizari

 

Dragilor iata un mic dejun usor de facut, dar si mai usor de mancat. :P

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza (eu am pus amestec: cas de vaca +mozzarella)
  • 550 ml lapte
  • 200 ml iaurt
  • 3 oua
  • 370 g faina de grau
  • 3 cepe verzi
  • 50 g ardei gras rosu
  • 1/2 lgt praf de copt
  • cateva felii de sunca
  • sare & piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

1. Intr-un bol mare amestecati ouale cu laptele, iaurtul.


2. Puneti in amestec si faina + praful de copt.


3. Adaugati in compozitie branza faramitata, ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete.


4. Puneti compozitia in forme de briose.


5. Sunca o taiati felii subtiri/ cubulete si puneti in fecare forma deasupra (puteti pune si in compozitie;).


6. Dati la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

19.06.2012, 10:13

super

mena29 1

20.06.2012, 08:51

Super,azi o fac si eu!

Valclaudia 1

29.09.2012, 13:07

Sunt delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu sos alb la cuptor