Briose cu branza

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 10333 vizualizari

 

Dragilor iata un mic dejun usor de facut, dar si mai usor de mancat. :P

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza (eu am pus amestec: cas de vaca +mozzarella)
  • 550 ml lapte
  • 200 ml iaurt
  • 3 oua
  • 370 g faina de grau
  • 3 cepe verzi
  • 50 g ardei gras rosu
  • 1/2 lgt praf de copt
  • cateva felii de sunca
  • sare & piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

1. Intr-un bol mare amestecati ouale cu laptele, iaurtul.

2. Puneti in amestec si faina + praful de copt.

3. Adaugati in compozitie branza faramitata, ceapa tocata si ardeiul taiat cubulete.

4. Puneti compozitia in forme de briose. 

5. Sunca o taiati felii subtiri/ cubulete si puneti in fecare forma deasupra (puteti pune si in compozitie;).

6. Dati la cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu