Briose cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2013 | 4223 vizualizari

 

Rapide si bune, ca aperitive sau ca gustare! Incecati sa vedeti ce simplu sunt de facut si nu aveti cum sa dati gres cu ele decat daca nu va place branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml iaurt grecesc
  • 200 g faina
  • 150 g branza telemea
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura oregano
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

Se bat ouale cu un praf de sare, Se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt. La sfarsit se adauga oregano si branza data pe razatoare.


Aluatul rezultat se pune in forme de briose, cam 2 lingurite pline in fiecare, apoi se coc 30 de minute la foc potrivit sau pana se rumenesc.


Se pot servi calde sau reci.


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

pentru culoare puteti adauga un ardei kapia rosu taiat cubulete calit putin in ulei

2

in loc de iaurt grecesc puteti pune smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Corinuta 1

13.09.2013, 23:36

multumesc Mire!

anca_rm 1

16.09.2013, 11:42

cred ca sunt delicioase, o sa le incerc

Corinuta 1

16.09.2013, 15:49

Multumesc Anca, au fost foarte consistente!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume