Briose cu branza sarata si ghimbir

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2013 | 4549 vizualizari

 

Este reteta luata de pe Bucataras.ro de la Corina si am adaugat la ea ghimbir si susan .
Merita incercata , este deosebita. Multumesc Corina :X

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml iaurt
  • 200 g faina
  • 150 g branza telemea
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura ghimbir razuit
  • 2 linguri seminte susan
  •  un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza sarata si ghimbir:

Ouale se bat spuma cu putina sare,


Se adauga iaurtul ( se poate folosi iaurt grecest , eu am folosit sana ) si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt.


Razuim ghimbirul, avem nevoie de o bucata cam cat degetul mare .


La sfarsit se adauga ghimbirul, 1 lingura seminte susan si branza data pe razatoare.


Omogenizam bine , iar aluatul rezultat in punem in formele de briose ,presaram deasupra seminte de susan si le dam la cuptor cam 20- 30 minute. Briosele trebuie sa fie rumene cand sunt gata .


Sunt perfecte pentru a fi servite ca si aperitiv .


Pofta mare!








 

TIPS-URI

1

in ele se poate adauga orice doriti de la seminte pana la bucati de mezeluri

2

sunt perfecte pentru pachete de scoala sau serviciu

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza sarata si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dan Bucataru 1

20.10.2013, 12:57

Buna reteta

Teo 1

20.10.2013, 21:16

mie imi plac!

anca_rm 1

21.10.2013, 13:46

va multumesc pentru apreciere ,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv/ Briose sarate