Briose cu branza, stafide,rom si frisca

de Valclaudia in Dulciuri, 19 Iul 2015 | 1753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 250 gr. branza de vaci degresata
  • 1/2 iaurt degresat
  • un praf de sare
  • 1 fiola esenta de rom
  • o mana de stafide
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 3 linguri indulcitor Clio
  • 2 lingurite pudra de cacao
  • 200 ml frisca vegetala
  • 10 bucatele ghimbir confiat
  • 2-3 lingurite seminte de canepa
  • putina pudra de cacao pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza, stafide,rom si frisca:

Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Mixam laolalta urmatoarele ingrediente: 1 ou, 1/2 iaurt degresat,250 gr. branza de vaci degresata, praful de copt, amidonul, taratele de ovaz, indulcitorul si pudra de cacao.


Dupa ce am obtinut un amestec omogen, adaugam stafidele si le incorporam in amestec.


Pregatim 10 forme de briose din silicon intr-o tava, le umplem cu acest amestec, la cca 3/4 din capacitate.


In mijlocul fiecarei forme asezam cate o bucatica de ghimbir macinat, presaram seminte de canepa si dam apoi tava cu briosele la cuptor pentru 40 minute.


Le scoatem din cuptor si le asezam pe un gratar sa se raceasca.


Intre timp mixam frisca vegetala pana obtinem consistenta dorita.


Cu spritul formam moate de frisca peste briose, apoi le decoram cu seminte de canepa si pudra de cacao.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza, stafide,rom si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Xandrinne 1

20.07.2015, 08:36

Rocsi 1

20.07.2015, 13:54

mirela0911 1

22.07.2015, 14:54

Tare bune-s!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de legume

ieri la 22:08

Balmos

ieri la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

ieri la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

Aperitiv placinta invartita

pe 02.08 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu branza